Verzend- en Retourbeleid

Wat is de levertijd?

Bloezen.nl streeft er momenteel naar om alle producten die op voorraad zijn binnen 1-2 werkdagen(ma. t/m vr.) binnen Nederland uit te leveren. Voor België is dit 2-3 werkdagen, Duitsland 3-4 en Frankrijk 4-5 werkdagen.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

Bloezen.nl hanteert de volgende verzendkosten: EUR 4,99 voor bestellingen tot EUR 100, verzending gratis voor bestellingen boven de EUR 100. 

Retour voorwaarden

Toch niet helemaal tevreden met jouw artikel? Je kunt, mits het product ongedragen is, gebruik maken van het herroepingsrecht. Na aankoop heb je 14 dagen de tijd om je retour aan te melden op info@bloezen.nl. Daarna heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Het aankoopbedrag wordt geheel vergoedt na correcte ontvangst van de retour. 

Retour aanmelden

Toch niet helemaal jouw ding, die bloes? Geen probleem! Bij ons heb jij 14 dagen na ontvangst de tijd om jouw aankoop zonder opgave van reden te herroepen. Nadat je hebt aangegeven af te zien van jouw aankoop, heb je nog 14 dagen de tijd jouw product retour te sturen. Wij zullen het gehele aankoopbedrag en verzendkosten terugstorten. Dit doen wij binnen 2 werkdagen na correcte ontvangst retour.

Volg de volgende stappen om het product om te ruilen of te retourneren:

Uiteraard kun je bij Bloezen.nl je bestelling binnen 14 dagen retourneren als het toch niet helemaal is wat je ervan verwacht hebt. Doe het volgende:

1) Email ons op info@bloezen.nl met je verzoek tot retour/ ruil onder vermelding van je bestelnummer, je krijgt een (gratis) retourlabel.

2) Print & plak het label op de goed gesloten verpakking en stuur het product binnen 14 werkdagen na retour melding weer terug.

3) Nadat wij het product (niet gedragen of beschadigd) hebben ontvangen zullen wij het aanschafbedrag en de verzendkosten weer terugstorten op jouw rekening.

Daarna is het aan jou of je een vervangend artikel wilt bestellen, dit kun je doen door het normale bestelproces te volgen in onze webwinkel.