Over Bloezen.nl

Het idee

Ik ben Anna ,woon samen met mijn vriend in Nijmegen. Begin 2019 heb ik besloten om met Bloezen.nl van start te gaan. 
Na onderzoek omtrent het assortiment en de platformen waar ik ging verkopen, ging de webshop eind 2019 eindelijk live. 
Al snel stroomden de eerste bestellingen binnen. 

Bloezen.nl is ontstaan uit een onvrede met het huidige aanbod van mooie kwalitatieve overhemden voor vrouwen. Ik ben iemand die er niet van houdt om teveel tijd te spenderen aan het bedenken van mijn outfit. Wel houd ik van nette, chique kleding van kwaliteit. Daarnaast moet het ook goed zitten. Voor mij is een mooi overhemd of bloes van Seidensticker, Milano Italy, byMi of Isaksen Design de oplossing! Aldus is een eigen winkel ontstaan; Bloezen.nl! Zo is er een duidelijke plek waar de basis voor nette kleding voor dames wordt aangeboden.

De klassieker

Het witte overhemd, is niet weg te denken uit menig kledingkast en de modegeschiedenis. 

Door de jaren ’50, ’60 en ’70 zie je diverse elementen van de button-up steeds terugkomen in damesmode. Als je vaak in de ochtend net als ik verloren voor de kledingkast staat of niet het geduld hebt om elke avond je outfit vooruit te plannen, is een klassiek overhemd de redding. De stof, de snit en het design van een overhemdbloes hebben zich al door de jaren heen bewezen. De bloes of overhemd uit mijn winkel past perfect in een minimalistische, duurzame garderobe, omdat het makkelijk combineert en lang meegaat. Dat komt omdat alleen de beste stoffen worden gebruikt. 

Een mooi, kwalitatief overhemd is met alles te stylen; met een jeans of pantalon op kantoor, in de zomer op vakantie met shorts en sandalen of met bijvoorbeeld een (A-lijn) rok voor een uitermate vrouwelijke (retro) look voor een bruiloft of andere speciale gelegenheid. Als je niet weet wat je aan moet doen, doe dan een mooi overhemd aan en de stijlfactor van je outfit is gelijk verhoogd! Ik kan zo eeuwig doorgaan met mijn lofzang, maar dat doe ik in andere artikelen van mijn blog nog eens. Laat ik het erop houden dat Bloezen.nl ook een soort ode is aan het damesoverhemd.

Een damesoverhemden webshop was er tot op heden nog niet.

Terwijl ik toch steeds vaker hoorde; het perfecte damesoverhemd is heel moeilijk te vinden. Daar wou ik verandering in brengen. Ik wil dat kwalitatieve overhemden voor dames meer bereikbaar zijn. Een winkel die speciaal gericht is op ambitieuze dames of die gewoon van een formeel, preppy stijltje houden. Eigenwijze dames met lef die van de standaard durven af te wijken. Nu kunnen liefhebsters van overhemden en bloezen hun hart ophalen. 
Zo kun jij door middel van onze pasvorm gids jouw ideale model vinden, want de juiste maat is nog maar het halve werk. 
En als je er toch niet uitkomt, kun je altijd contact opnemen voor persoonlijk advies.

Missie

Met Bloezen.nl wil ik de beste damesoverhemden collectie gaan bouwen en aanbieden die er is in Nederland, en daar heb ik jouw hulp bij nodig. Als jij vindt dat er iets mist in het assortiment, ken jij een mooi merk dat erbij past, of wil je anderszins samenwerken, laat het mij dan weten via email: anna@bloezen.nl.

Als je meer wilt weten over het verschil tussen bloezen en overhemden als kledingstuk voor vrouwen, lees hier alles over het verschil tussen een overhemd en een blouse.