De Merken

 

 

Bij Bloezen.nl vind je alleen de beste merken op het gebied van damesoverhemden en bloezen. Merken die jarenlange ervaring hebben met de productie van damesoverhemden. Merken met een visie en verhaal die je hier leest.

 

Al 100 jaar dé Duitse specialist in overhemden.

Elke keer als ik een Seidensticker overhemd vasthoud kan ik niet geloven hoe ze dat voor die prijs kunnen doen. Dit merk brengt elke keer weer mooie stijlvolle, bijzondere damesoverhemden uit in de beste kwaliteit voor een redelijke prijs. Seidensticker is al bijna 100 jaar het overhemdenmerk van Duitsland, zij waren een van de eersten die strijkvrije overhemden op de markt brachten. Seidensticker strijkvrije overhemden zijn dus top of the bill te noemen. De damesoverhemden worden in Bulgarije gemaakt met de grootste zorg voor kwaliteit en tegelijk ook milieu en mens.

 

Damesoverhemden voor de jetsetter. byMi overhemden ademen exclusiviteit en kwaliteit uit.

De kernwaarden van byMi zijn ook: compromisloze kwaliteit, 100% productie in Europa en duurzaamheid. Dit merk werd in 2011 opgezet door 2 zussen en broer. Zij vonden dat er een gebrek was aan kwalitatieve overhemden voor vrouwen. Alle stoffen van het overhemden worden in Italië ingekocht en het overhemd wordt verder handgemaakt in Europa. byMi overhemden zijn verkrijgbaar in verschillende modellen voor optimale pasvorm voor elk lichaamstype. Tot slot zijn alle overhemden behandelt met een speciale stof zodat ze minder snel kreuken; 'Easy Care' zijn. Met een overhemd van byMi weet je zeker dat je de hoogste kwaliteit in huis haalt. Hoewel elk overhemd er delicaat uitziet, gaat elk model bij de juiste zorg, jaren mee. Gelukkig vind je bij elk product in de tab 'Extra Informatie' de was- en strijkinstructies. 

Isaksen Design is een Deens-Groenlands merk met een uitgesproken verhaal en stijl.

Het merk Isaksen Design kwam ik per toeval tegen op een beurs en mijn oog werd er meteen naartoe getrokken. De ontwerpen springen meteen in het oog en zijn anders dan anders. Het merk is in 2002 opgericht door Nickie en haar moeder Rita Isaksen. Haar moeder is Inuit en Nickie is Deens-Inuit. Beiden hebben een sterke achtergrond in ontwerp en kleermakerij. Dat zie je ook terug; Isaksen staat bekend om de moderne silhouetten gecombineerd met mooie texturen en prints geïnspireerd door o.a. de Inuit cultuur, gevangen in tijdloze stijl.

 

Milano Italy een vaardige productspecialist en createur. Innovatief qua productdesign. Het merk heeft een duidelijke eigen stijl en durft anders te zijn.

Mooie prints en hoge kwaliteitseisen en gevoel voor details. Het merk heeft als inspiratie Italiaanse charme, de uitgesproken vrouw die in 'La Dolce Vita' gelooft en ernaar leeft. De ontwerpen hebben iets speels, gedurfds en doen tegelijk retro aan. Op het hoofdkantoor in Mönchengladbach vindt het ontwerp van de stukken plaats. De productie vindt in Turkije plaats onder Europese productiestandaards. Zo kan Milano Italy de goede prijs-kwaliteit verhouding waarborgen.

Franse flair, design prints met een verhaal en een focus op zijde.

Soi Paris is een merk dat is opgericht door twee zussen in Parijs. Het merk kenmerkt zich door de design prints met een verhaal. De Franse charme straalt af van elk ontwerp, vervaardigt uit, zoals het merk al aangeeft; zijde, 'soi' in het frans. Soi Paris is er voor de dame die alleen het best in haar kledingkast wil hangen. 

 

 

Terug naar blog