Witte blouse dames- De Bilt

Bloezen.nl is de winkel voor dames waar u terecht kunt voor verrijking van uw nette kantoorkleding, business formal of business casual garderobe. Wij zijn Nederlands beste en eerste webwinkel gespecialiseerd op het gebied van bloezen, overhemden voor dames in de regio De Bilt. Wij geven u de garantie van een excellent product tegen de beste prijs. Het uitzoeken van een goed passende bloes is geen makkelijke opgave. U wilt natuurlijk het liefst komfoor combineren met een vrouwelijke- shaped- of business casual fit. Daarom hebben wij voor u de pasvorm gids samengesteld, maar als u toch voorkeur geeft aan persoonlijk advies dan kunt u ons 7 dagen per week bereiken van 09:00 tot 18:00 uur via de chat (klik op oranje icoontje rechts onder) of belafspraak ( maak een afspraak via chat of email) voor deskundig advies over de juiste pasvorm.

witte overhemd bloes dames met borstzakje De Bilt

Werk in Stijl

Bali


De blouses in ons assortiment zijn handgemaakt onder Europese maatstaven. Dat betekent dat naast de hoogste kwaliteit stoffen en fournituren, de producten in kleinschalige ateliers worden vervaardigd zonder mensonterende omstandigheden of kinderarbeid.

Of het nu gaat om een bloes voor alledag, als aanvulling op uw business kleding garderobe of een speciale gelegenheid in onze webshop regio De Bilt vindt u een duurzamer alternatief voor de bloezen die door de modezaak in de winkelstraat worden aangeboden. Zonder kwaliteitsverlies -integendeel!
Ons assortiment gaat van een simpele witte bloes in stof met antikreuk eigenschappen, overhemd blouse met korte mouw, travel quality blousejurk,tot aan een lange tijgerprint bloes met parelknopen; in heel de regio De Bilt.

Alle hier aangeboden producten komen van gerenommeerde fabrikanten, gespecialiseerd in het maken van overhemden en bloezen voor dames in diverse pasvormen. Zo krijgt u altijd de beste blouse online, voor de beste prijs.