3 ideale thuiswerk outfit bloezen

Je ontkomt er bijna niet aan; veel mensen moeten thuis werken de laatste maanden ivm corona. Thuiswerken is de eerste paar dagen een droom voor veel mensen; je favoriete huispak aan, muziekje op, kat op schoot, altijd de koelkast in de buurt… Zijn zomaar wat voordelen, die na een tijdje wel weer wennen. Veel mensen die gewend zijn om op kantoor te werken, verzanden na een tijdje in een dip. Dagen, weken achter elkaar in die sweatpants en hoody gaat een beetje ‘te gewoon’ aanvoelen. Pas dan merk je het vershil wat een beetje moeite doen met aankleden voor je gemoedstoestand kan doen.
Met de volgende 3 overhemden en bloezen voor dames hoef je niet aan draagcomfort in te boeten en zie je er toch piekfijn uit voor jezelf of die zoom call!

Polkadot

Korte mouwen- ideaal voor de warme dagen

Deze overhemdbloes is een goede verrijking van de zakelijke kantoor garderobe van elke ambitieuze vrouw. Een dame die van een stijlvolle outfit houdt zonder aan komfoor in te leveren. De 75% katoen, 20% nylon en 5% elastaan stofmix zorgt voor een mooie stevige en koele structuur.

Deze overhemdbloes combineert de frisheid van een wit overhemd met de ervaring van een tropische reis in een prachtmodel.

Bali

Zilveren knopen aan de kraag en manchetten geven deze witte bloes een extra luxe touch.

Minimalistisch en vrouwelijk, dat kan! Een krachtig statement van hoge kwaliteit 100% katoen en ditto afwerking. Een overhemd dat jouw optreden extra kracht geeft.

In Fil-a-fil stof; de weving heeft als inslag een andere kleur, waardoor de stof een extra dimensie krijgt.

De Klassieker

De strijkvrije, travel quality overhemdbloes die elke vrouw in haar garderobe moet hebben. Verkrijgbaar in het wit, rose en licht blauw.